Autó Extrák

SPAL központi zár

Két illetve négy ajtós készlet, vezető oldali ajtóról kulccsal kezelhető, riasztóval vezérelhető. Egyes autótipusoknál csomagtartó illetve tankajtó is központilag zárhatóvá tehető. Erről a lehetőségről érdeklődjön.

SPAL elektromos ablak

Gyári ablakszerkezetre épülő meghajtás. Az ablaktekerő helyére egy takaró sapka kerül. Egy készlet egy pár ablakhoz való. A gyártó sokféle autótipushoz biztosít gyári jellegű kapcsoló készletet. Ha az Ön autójához nem találok ilyet, akkor egy alkalmasnak látszó helyre univerzális kapcsolókészletet szerelek fel. (a listán feltüntetett ár erre a megoldásra vonatkozik) Természetesen megoldható az ablakok riasztóval való zárása is.

Tolató radar

Ma már szinte nélkülözhetetlen segédeszköz a parkolásnál. Négy érzékelővel rendelkezik, igy szinte holttér nélkül működik. A pontos jelzéshez nem igényli az autó elmozdulását. És a hab a tortán, az érzékelők a spoiler szinére fényezhetők, ezáltal gyári jellegűvé válnak.

Titan Dipol sebességváltó zár

Nagyon hatékony mechanikus védelem. Megállás után csak annyi a teendőnk, hogy a sebességváltót hátramenetbe kapcsoljuk és az acél csapot ütközésig a fészkébe toljuk. Elindulás előtt a zár kulcsát a csapba toljuk és a csapot kihúzzuk a fészekből. Ennyire egyszerű az egész, és ez az egyszerű mozdulat nagyban fokozza autónk biztonságát. Beszerelése a kardán burkolat alá történik, a rögzítés leszakadó fejű csavarokkal van megoldva, így a szerkezet szinte bonthatatlan.

Autós GSM kihangosítók

A beszerelés autóspecifikus fúrás nélküli tartóval történik. Ez lehet fém, de akár valódi bőr bevonatú konzol is.A beszerelés rendelhető úgy is, hogy a telefon az autó gyári hangszóróján szóljon.
BLUETOOTH kihangositó esetén csak egy kis kezelőegységet kell felszerelni.

Kiegészítő modulok

Érzékelők: ütés, üvegtörés, ultrahang, radar, emelés.
Szirénák: normál és akkumulátoros szirénák egy és hathangú kivitelben.
Ablakemelő és komfortvezérlő modul.

 

Általámos információk.

                        

Fenti termékek beszerelése során alapvető szempont az autó gyári jellegének megőrzése.

Hogy miért ezeket forgalmazom? Mert azt szeretném, hogy a beszerelés után ne kelljen
Önnek visszajönnie. Ha meggondolja, ez mindkettőnk érdeke.