Magamról

 

Komáromi Zoltán a nevem. 1990 július 3-án nyitottam szervízemet. Végzettségeim: elektroműszerész szakmunkás, okl. villamos üzemmérnök, RTV műszerész mestervizsga. Eleinte csak javítással foglalkoztam, de az igények formálódása miatt autóriasztók beszerelésével is elkezdtem foglalkozni. A helyzet fokozódott. Következett a központi zár, motoros ablak, immobilizer és autó Hi-Fi. Három évvel ezelőtt találtam olyan mechanikus védelmi megoldást, amit nyugodtan ajánlhatok ügyfeleimnek. Ez a termék a TITAN DIPOL váltózár.

A szükség úgy hozta, hogy kisebb, nagyobb fejlesztési és gyártási feladatokat is elvállaltam.

Javítási profilomba tartoznak videó és Hi-Fi berendezések, CD és DVD játszók, videó kamerák, autórádiók és autó Hi-Fi komponensek. Ezeken kívül került már az asztalomra rádiótávirányítású autómodellen kereszül üvegházak klímavezérlő autómatikájáig és mérőműszerekig sok különlegesség és érdekesség is. Szeretem a ritkaságokat, különlegességeket, mert ezek igazán próbára teszik tudásomat és szakmai gyakorlatomat.

 

Minden tevékenységemnél azon vagyok, hogy Önöket a lehető legjobb minőségű és leggyorsabb szolgáltatással lássam el, és megtartsam nagyrabecsült ügyfeleim között. Szeretném, ha az 1990 óta eltelt évek alatt kialakult ügyfélköröm Önnel is bővülne.

A szolgáltatásaimmal kapcsolatos alapelveim a következők:

1. Soha nem az olcsó munka a jó munka.
2. Számomra az elégedett ügyfél mosolya a cél.
3. Az elvégzett munkára garanciát vállalok, és ha úgy adódik garanciális kötelezettségemnek eleget is teszek.
4. A megbízhatóság érdekében csak jó minőségű, lehetőleg gyári alkatrészeket használok.
5. Folyamatos önképzéssel biztosítom munkám magas színvonalát.

Az internet elterjedése munkámat is könnyebbé tette. Egyrészt biztosított a világhálón fellelhető dokumentációk és javítási segédletek elérhetősége, másrészt a különböző levelezési listák által közvetlenül kb. 100, közvetve világszerte több tízezer kolléga segítségére számíthatok.
Ezúton is köszönet nekik.